Drinkkiklubi: Whiskey Sour basilikalla höystettynä

Drinkkiklubi on tehty yhteistyössä Elmun baarin kanssa, johon sisältyy niin kuvallisia reseptejä kuin videotutoriaalejakin. Tällä kertaa vuorossa on viskin ystäville hapan Whiskey Sour basilikalla!

Ainekset:

  • Caol Ila -viskiä 4cl
  • Sitruunamehua 2 cl
  • Sokerisiirappia 1 cl
  • Angostura bitters
  • Kananmunan valkuainen
  • Noin 6 basilikan lehteä

Ohjeet:

  • Lisää kaikki ainekset shakeriin ja ravista kunnolla
  • Lisää jäät ja ravista uudestaan
  • Siivilöi jäiden päälle On the rocks -lasiin
  • Koristele basilikan lehdellä

_DSC8282 copy copy

_DSC8285 copy

Katso myös: Drinkkiklubi: Kirpeän makeaa -JägerPassionSour

Teksti: Joonatan Kiiski / Elmun baari

Kuvat: Nelly Tatti