Drinkkiklubi: Kirpeän makeaa -JägerPassionSour

Drinkkiklubi on tehty yhteistyössä Elmun baarin kanssa, johon sisältyy niin kuvallisia reseptejä kuin videotutoriaalejakin. Tällä kertaa vuorossa on sweet & sour -makuyhdistelmän ystäville JägerPassionSour -drinkki!

Ainekset:

  • Jägermeister 4 cl
  • Lime mehu 2 cl
  • Sokerisiirappi 1,5 cl
  • Angostura bitters

Ohjeet:

  • Leikkaa passionhedelmä vähän yli puolestavälistä kahteen osaan
  • Lusikoi isommasta palasta hedelmäliha shakeriin
  • Lisää shakeriin 4 cl Jägermeisteriä
  • Purista n. 2 cl limemehua
  • Kaada siirappia 1,5 cl
  • Dash eli pari tippaa Angosturaa.

Ravista ja siivilöi juoma jäillä täytettyyn lasiin.

Koristele passion hedelmän ”jämäpalalla” ja nauti!

_DSC8257 copy copy

_DSC8265 copy

_DSC8279 copy

Katso myös: Drinkkiklubi: Monte Criston kahvi, eli Herkkukahvi

Teksti: Joonatan Kiiski / Elmun baari

Kuvat: Nelly Tatti