Drinkkiklubi: Monte Criston kahvi, eli Herkkukahvi

Aloitimme joka perjantaina julkaistavan Drinkkiklubin yhteistyössä Elmun baarin kanssa, johon sisältyy niin kuvallisia reseptejä kuin videotutoriaalejakin. Tällä kertaa vuorossa on Monte Criston kahvi. Vaikka kevät sieltä jo puskeekin, niin tämä talvinen herkkukahvi voi olla viileän kevätpäivän pelastaja!

Ainekset:

  • Kahvia n. 2 dl
  • Kahlua-likööriä 2 cl
  • Cointreau-likööriä 2 cl
  • Kermaa 2 cl
  • Kanelia
  • Tummaa suklaata

Ohjeet:

  • Kaada kahvi, Kahlua ja Cointreau kahvikuppiin varovasti lusikkaa apuna käyttäen
  • Kaada kerma kahvin päälle (Jos mahdollista ravista kermaa hieman, jotta saat kuohkeamman ja paksumman koostumuksen)
  • Raasta päälle kanelia ja Cocovin raakasuklaata

Vinkkinä: Kerman voit ravistaa pienessä lasissa peittäen sen esim. lasinalusella, etkä tällöin tarvitse erillistä shakeria.

_DSC8239 copy

_DSC8244 copy

_DSC8251 copy

_DSC8254 copy

Lue myös: Drinkkiklubi: Puolukka Gin & Tonic – Kuin talvi lasissa

Teksti: Joonatan Kiiski / Elmun baari

Kuvat: Nelly Tatti