Tanssijalkaa vipattaa: Helsingin menovinkit tapsan tansseihin

Vuosi 2016 alkaa olla pian vihdoin taputeltu (ja mikä vuosi se onkaan ollut..), mutta ennen uuden vuoden ultimaattisia karkeloita on hyvä sulatella jouluruoat pois alta tapsan tanssien tahtiin! Alle kokosimme muutaman mielenkiintoisen tapahtuman, joista voit valita itsellesi mieleisen, ottaa kaverin mukaan ja lähteä tanssahtelemaan kohti vuoden viimeistä viikkoa.

Top Billin Club Music Xmas Bash

Top Billin Music järjestää Kuudennella Linjalla jouluisen iltaman, jossa muun muassa Sonny sekä Matti 8 esiintyvät. Tiedossa ajankohtaista basso- ja klubimusiikkia.

Liput: 8€ / K-18

Kuudes Linja, Hämeentie 13, 00530 Helsinki

Kaiku esittää: Lazercat

Kaiku-klubin diskoiltamassa livenä Berliiniin päätynyt kanadalainen Lazercat. 80-luvun boogieta, acidia ja elektroa yhdisteleviä melodisia ekskursioita on kuultu mm. suosikkimerkki Bordello A Parigilla ja Snuff Traxilla. Suosittelemme perehtymistä Lazercatin hienoon Boiler Room -livetaltiointiin.

Liput 10€ / 6€ ennen klo 24 / K-20

Kaiku, Kaikukatu 4, 00530 Helsinki

KOOL! – TapaninTanssit – 26.12.2016

Lounge bar Ugglassa järjestetään Tapanintanssit yhteistyössä KOOL! -popupklubin kanssa.

K-21

UGGLA, Annankatu 10, 00120 Helsinki

Pertti Kurikan Nimipäivät – viimeinen keikka!

Pertti Kurikan Nimipäivät on parhaillaan jäähyväiskiertueella. Yhtye lopettaa toimintansa ja jättää jäähyväiset kitaristi Pertti Kurikan jäädessä eläkkeelle 60-vuotissyntymäpäivänään 26. joulukuuta. Pertin 60-vuotissyntymäpäivän kunniaksi liput maksavat 0,60 euroa ja niitä saa ostaa ainoastaan keikkapäivänä On the Rocksin lipunmyynnistä. Mukana Pertin synttäreillä ovat Problems ja Seksihullut, ja illan aikana lavalla saatetaan nähdä myös yllätysvieraita!

Ovet sekä lipunmyynti keikalle aukeavat Tapaninpäivänä klo 20.00.

(Huom! VIP-kortit sekä kantisalennus eivät ole voimassa tällä keikalla.)

Liput: 0,60€ / K-18

On the Rocks, Mikonkatu 15, 00100 Helsinki

BASS GAME presents: VINI VICI

BASS GAME lopettaa 2016 tapahtumakauden tapaninpäivän tanssien merkeissä 26.12.2016! Pääesiintyjänä tapahtumassa nähdään suureen suosioon noussut Vini Vici! Mukana myös liuta muita dj’tä.

Liput: 25,50€ / K-18

Nosturi, Telakkakatu 8, Helsinki

Nyt näyttää hyvältä!

Lue myös: HeartBeats x Mia Moore: Juhlakauden trendikkäimmät meikkivinkit pikkujouluihin

Lue myös: HeartBeats x Delunabarber: Katsaus miesten syksyn ja talven hiustrendeihin